Sveriges största arena för
folkhälsopolitik och hälsofrågor

Folkhälsodalen är en mötesplats för beslutsfattare, profession, industri och forskare inom folkhälsa, medicin och sjukvård. Tre gånger om året bjuder vi in en stor publik till mängder av intressanta panelsamtal med både bredd och djup. I Almedalen välkomnar vi varje sommar deltagare och besökare till den lummiga trädgården vid S:t Hans-ruinen mitt i Visby. På våren och hösten arrangerar vi en heldag i Stockholm.

Välkommen till Sveriges hälsopolitiska arena. Ett initiativ av Reform Society.

så här går det till

arrangör i folkhälsodalen

Vi på Reform Society har bred kunskap och mångårig erfarenhet inom svensk hälso- och sjukvård, och bidrar gärna med vinklar och idéer. Vi hjälper våra arrangörer att mejsla fram ett intressant panelsamtal utifrån den fråga som man vill lyfta.

Tack vare våra goda kontakter bland beslutsfattare, profession, patientorganisationer och myndigheter  kan vi hitta kunniga och spännande paneldeltagare som lyfter samtalet.

Ladda gärna ner vårt informationsblad för arrangörer och partners. Välkommen också att kontakta Anne Carlsson på Reform Society.

välkommen till folkhälsodalen

en mötesplats öppen för alla

– Hur kan medicinska landvinningar göras tillgängliga för fler?
– Hur får vi mer och bättre vård för skattepengarna?
– Vad krävs för att bemanna vårdplatserna?

Vi på Reform Society började bjuda in till samtal om hälsopolitik i Almedalen 2013, för att vi såg behovet av en arena där olika aktörer kan mötas, diskutera utmaningar och skapa nya idéer. Sedan dess har evenemanget vuxit för varje år.

Vi vill att Folkhälsodalen ska vara en öppen mötesplats för var och en som har ett intresse av svensk hälso- och sjukvård. Därför är våra evenemang kostnadsfria och tillgängliga både fysiskt och digitalt.

Partners 2024

arrangörer